Реставрація ванн Київ » Новини реставрації » Наливна ванна акрилом

Наливна ванна акрилом. Реставрація ванн рідким наливним акрилом.

"Наливная ванна при правильном уходе прослужит более 15 лет”

Наливна ванна - це новітня розробка вчених, спеціальний ударостійкий, зносостійкий рідкий пластик на основі акрилу ливарного з додаванням керамічного затверджувача., и одновременно наиболее простой и приемлемый вариант и с точки зрения цены, и с точки зрения различных рисков при ремонте и после него.

Консультація безкоштовна
+38 096 222-29-96
Доставка по Києву і в область
Наливная ванна акрилом.
Наливна ванна акрилом. Реставрація ванн рідким наливним акрилом.

Наливна ванна акрилом. Київ:

Які ванни можна реставрувати?

Нанесення рідкого акрилу на ванну – це технологічний прорив у такій сфері послуг для населення, як реставрація ванн. Наливний метод відновлення — порівняно новий, але вже широко відомий і затребуваний серед замовників і визнаний майстрами. Реставрація ванн рідким наливним акрилом – це не тільки інноваційний метод та сучасні технології на службі побутових потреб людини, це ще й цінова доступність у сукупності з якісними показниками та гарантіями тривалого терміну служби.

Наливна ванна, на сьогоднішній день, поступово витісняє з ринку старовинний спосіб, який кілька десятиліть домінував, а називали його – емалювання ванн. А на думку фахівців, надалі такий спосіб стане основним у галузі відновлення емалевого покриття ванн, таким чином, витіснивши фарбування ванн назавжди, але ніколи жодний із цих методів не стане в один ряд із професійним методом, а саме з технологією європейського зразка – «Ванна у ванні".


Переваги послуг реставрація ванн

Ремонт та реставрація ванни в Києві наливним способом не тільки економить гроші клієнта, але й немає необхідності демонтувати кахельну плитку з країв ванни, що буває необхідно робити при демонтажі, якщо планується заміна старої сантехніки на нові. Крім того, сам процес такого відновлення ванн значно менш трудомісткий. Замовивши реставрацію ванни за методикою «Наливна ванна», Вам не потрібно обміряти ванну все вздовж і впоперек — достатньо знати тільки довжину Вашої ванни. Напередодні приходу майстра рекомендуємо вимитися самому та вимити ванну, адже ванною не можна буде користуватися 1-4 дні, залежно від вибраного матеріалу, до повної кристалізації покриття. Мабуть, це єдиний мінус цього способу ремонту, але краса вимагає жертв.

У роботі на ванну витрачається 4 кг рідкого пластику, - і більше. Рідкий пластик майстер не наносить пензликом, а прямо-таки наливає на ванну, звідси і назва самого методу "Наливна ванна". Зрозуміло, ванна попередньо готується та обробляється, як необхідно за технологією. Саме метод «Наливна ванна» дозволяє створити ідеально рівну поверхню та виправити всі заводські дефекти ванни.

Наливна ванна акрилом при правильному догляді прослужить понад 15 років. Наливна ванна проста у догляді та надзвичайно красива. А вартість майже в 2 рази дешевша, ніж при покупці нової ванни і дешевша ніж установка акрилового вкладиша! А за якістю та міцністю перевершує всіх своїх попередників: емалювання ванн пензлем, емалювання ванн пульверизатором та метод «ванна у ванні» - встановлення акрилового вкладиша!

Як підготуватися до приходу майстра

Потрібно прибрати з ванної кімати білизну, рушники, інші дрібні речі та все, що може розбитися або є дуже цінним. Пральну машину виносити не обов'язково, лостатньо накрити її поліетиленом або непотрібним простирадлом.

Що ми зробимо конкретно

  • Вже по телефону розрахуємо точну вартість реставрації і порадимо, що буде краще у Вашому випадку.
  • Приїдемо і доставимо все необхідне вчасно.
  • Дотримуючичсь технології, нанесемо покриття або змонтуємо вставку.
  • Після реставрації приберемо велике сміття (окрім захисної плівки).
  • Надаємо гарантію й акт виконаних робіт. (Усі сторінки)

 +38 096 222-29-96
Юрій Володимирович Старший майстер-консультант.
Технолог компанії.

Отримати консультацію

Ви можете зателефонувати безпосередньо нашому майстру-консультанту або подати нам запит. Ми самі Вам зателефонуємо.

Відгуки про наших майстрів


Сергій (Київ. Печерськ.)

Випадково впав у ванній, і внаслідок утворилася величезна тріщина. У мене акрилова, і заміняти на нову означало робити ремонт і демонтувати стару. Єдиним правильним, як на мене, рішенням було відновити покриття. Рекомендую ставити акрилову вкладку: вона хоч і дорога, проте того вартує.


Валентина (Київ. Оболонь.)

Від бабусі мені дісталась стара квартира на Оболоні у Києві. Я постійно хотіла купити нову акрилову чашу, але грошей постійно не вистачало, та й робити ремонт ванни теж не хотілось, і я випадково дізнался, що її можна відреставрувати. Мій коментар-порада: якщо у вас зовсім мало коштів — робіть Емалювання.


Лариса (Київ. Троєщина.)

Довелося звернутися у компанію, так як вже було боляче двитися на чорну поверхню власної чавунної бабки. Вибір зробила за рекомендацією сусідки. Дуже вдячна майстрам за оперативність! Тепер від старої посудини з іржавими плямами не залишилось жодного сліду: тепер вона белосніжна, ідеально рівна без шорсткості. Я обрала Наливний акрил.


Олег (Київ. Голосіївський.)

Хочу подякувати компанії ТОВ "Реставрація Київ". Довго думали з дружиною: замінити чи замовити реставрацію джакузі. Порахував гроші — зрозуміли, що відреставрувати значно дешевше. У результаті були дуже задоволені. Ніякої різниці між новою емаллю і відновленною я не помітив.

Чому нас рекомендують друзям?

8378 Готових проєктів
5462 Рекомендацій друзям
23 Досвідчених майстрів
до 15 років Гарантія на реставрацію
11 років На ринку Києва

Райони Києва, у яких працюють наші майстри:


Покриття ванни слугує від 10 до 20 років і стирається, тому й існує професія, яка дозволяє оновити чавунну ванну чи акрилову, можна й металеву. Якщо потрібно недорого відреставрувати, то краще замовити емалювання. Ми також робимо полірування та шліфування.

Корчувате, Деміївка, Ширма, Теремки-1, Теремки-2, Чапаеєка, Феофанія, Академмістечко, Біличі, Новобіличі, Борщагівка, Святошин, Солом'янка, Чоколівка, Шулявка, Відрадний, Батиєва гора, Турецьке містечкр, Караваєві дачі, Оболонь, Вишгородський масив, Мінський масив, Пріорка, Пуща-Водиця, Петрівка, Поділ, Куренівка, Виноградар, Вітряні Гори, Берковець, Печерськ, Липки, Звіринець, Лук'янівка, Татарка, Сирець, Нивки, Кудрявець, Солдатська слобідка, Позняки, Осокорки, Бортничі, ДВРЗ, РемБаза, Харківський масив, Нова Дарниця, Соцмісто, Стара Дарниця, Русанівка, Березняки, Лівобережка, Воскресенка, Райдужний, Нікольска слобода, Троєщина, Биковня, Лісовий масив.


Як відреставрувати ванну??    
Закрити

Замовлення заміру ванни: