Реставрація ванн Київ » Новини реставрації » PlastAll

Рідкий акрил Пластол (PlastAll)

"Надсилання вантажу проводитися в день замовлення, якщо клієнт замовлення оформив до 14.00 поточного дня."

Якщо Ви шукаєте рідкий акрил, то швидше за все Ви вже знаєте для чого він потрібен і як його використовувати. Пропонуємо купити рідкий акрил для ванн Пластол (Plastall), та замовивши його у нас. Ми надсилаємо та проводимо доставку транспортними службами доставки: Автолюкс, Нова Пошта, Інтайм, Делівері, Міст Експрес. Відправлення вантажу проводитиметься у день замовлення, якщо клієнт замовлення оформив до 14.00 поточного дня. Доставка вантажу до обласних центрів та прилеглих населених пунктів реально можлива протягом доби, а районні відділення та інші населені пункти - максимум протягом двох днів.

Консультація безкоштовна
+38 096 222-29-96
Доставка по Києву і в область
Акрилові ванниАкрилові
Чавунні ванниЧавунні
Сталеві ванниСталеві
Джакузі ванниДжакузі
Піддони ванниПіддони
Раковини ванниРаковини

Пластол купити у Києві:

Які ванни можна реставрувати?

Щоб оформити замовлення, достатньо зателефонуйте та отримати детальну інформацію про матеріал, та про актуальну ціну на Пластол у день оформлення замовлення. У відділі продажів Ваше замовлення буде оформлено належним чином і надіслано в обумовлені раніше терміни. Пластол купити у Києві можна на складі у дилерів та здійснити оплату безпосередньо на місці. Якщо клієнт з іншого населеного пункту, то PlastAll купити він може за передоплатою (здійснивши оплату на картку ПриватБанку) або оформити замовлення та здійснити оплату за фактом прибуття вантажу в пункт призначення, інакше кажучи за "оплатою" Якщо ви робите наливну акрилову ванну вперше, то рекомендуємо уважно вивчити нашу інструкцію із застосування наливної ванни. Там є багато цікавого та несподіваного. Закріпити отримані знання треба за допомогою нашого відеоролика, де ми відреставрували ванну. Кожна наша дія докладно коментувалася. Після перегляду не повинно залишитися жодних запитань, а лише відповіді. Якщо ж у вас буде специфічна справа, все можна вирішити в телефонному режимі. Ставте питання, постараємося підказати найкраще вирішення вашої проблеми. Звертайтесь, із задоволенням допоможемо.


Переваги послуг реставрація ванн

Якщо ви хочете купити рідкий акрил для ванни та зайнятися реставрацією за гроші, то ми можемо вам запропонувати листівки у форматі єврофлаєру. Це дуже корисна та дієва реклама. Там буде ваш номер. Поширивши такі листівки, ви отримаєте багато нових клієнтів. Також навчимо вас просування в інтернеті на запит реставрація ванн.

Отже, якщо Ви вирішили реставрувати ванну самі, власними руками, то завдяки сучасним технологіям Ви зможете це зробити якісно за допомогою рідкого акрилу Plastall. Слід бути уважними під час вибору якісного акрилу. Запам'ятайте: епоксидна емаль не є акрилом, хоч і має з акрилом деякі схожості. Рідкий акрил наноситься на ванну тільки методом наливу, а не з пульверизатором, пензликом або валиком. Розтікаючись на поверхні ванни, створюється рівномірний шар акрилу без потік і запаху. Після реставрації залізна ванна стає теплою, поверхня гладкою та легко миється, про це мріє кожна господиня.

Така технологія реставрації не оновлює емаль... Цей метод передбачає створення акрилової ванни всередині старої сталевої, чавунної та будь-якої іншої ванни. При цьому стара ванна служить

Ціна на Пластол, на сьогоднішній день, може змінюватись, залежно:

від курсу іноземних валют до гривні

від кількості комплектів, що купуються одночасно

від стабільності та регулярності закупівель дилером тієї чи іншої продукції.

При покупці рідкого акрилу Ви отримаєте детальні інструкції, як реставрувати ванну самому. Ви зрозумієте, що процес не складний і за дотримання технології Ви отримаєте нову акрилову ванну, попрацювавши не більше 3-х годин. Plastall не токсичний і не має запаху, що робить процес реставрації комфортним та нешкідливим. Багатьом процес наливання рідкого акрилу дуже подобається. Уявіть собі, Ви набираєте білу рідку суміш (що нагадує сметану) і просто ллєте її на Вашу стару ванну, акрил розтікається як вулканічна лава по плато, при цьому залишаючи за собою рівномірний шар, причому потік немає, матеріал самовирівнюється. На Ваших очах ванна перетворюється, ховаються всі плями, що не відмиваються, ховається шорсткість, вона стає новою. Через день після реставрації ванни, торкаючись ванни, Ви розумієте, що це зовсім інша ванна, ніби не Ваша. І Ви ще довго ходите під враженням навколо ванни, зробленої своїми руками.

Як підготуватися до приходу майстра

Потрібно прибрати з ванної кімати білизну, рушники, інші дрібні речі та все, що може розбитися або є дуже цінним. Пральну машину виносити не обов'язково, лостатньо накрити її поліетиленом або непотрібним простирадлом.

Що ми зробимо конкретно

  • Вже по телефону розрахуємо точну вартість реставрації і порадимо, що буде краще у Вашому випадку.
  • Приїдемо і доставимо все необхідне вчасно.
  • Дотримуючичсь технології, нанесемо покриття або змонтуємо вставку.
  • Після реставрації приберемо велике сміття (окрім захисної плівки).
  • Надаємо гарантію й акт виконаних робіт. (Усі сторінки)

 +38 096 222-29-96
Юрій Володимирович Старший майстер-консультант.
Технолог компанії.

Отримати консультацію

Ви можете зателефонувати безпосередньо нашому майстру-консультанту або подати нам запит. Ми самі Вам зателефонуємо.

Відгуки про наших майстрів


Сергій (Київ. Печерськ.)

Випадково впав у ванній, і внаслідок утворилася величезна тріщина. У мене акрилова, і заміняти на нову означало робити ремонт і демонтувати стару. Єдиним правильним, як на мене, рішенням було відновити покриття. Рекомендую ставити акрилову вкладку: вона хоч і дорога, проте того вартує.


Валентина (Київ. Оболонь.)

Від бабусі мені дісталась стара квартира на Оболоні у Києві. Я постійно хотіла купити нову акрилову чашу, але грошей постійно не вистачало, та й робити ремонт ванни теж не хотілось, і я випадково дізнался, що її можна відреставрувати. Мій коментар-порада: якщо у вас зовсім мало коштів — робіть Емалювання.


Лариса (Київ. Троєщина.)

Довелося звернутися у компанію, так як вже було боляче двитися на чорну поверхню власної чавунної бабки. Вибір зробила за рекомендацією сусідки. Дуже вдячна майстрам за оперативність! Тепер від старої посудини з іржавими плямами не залишилось жодного сліду: тепер вона белосніжна, ідеально рівна без шорсткості. Я обрала Наливний акрил.


Олег (Київ. Голосіївський.)

Хочу подякувати компанії ТОВ "Реставрація Київ". Довго думали з дружиною: замінити чи замовити реставрацію джакузі. Порахував гроші — зрозуміли, що відреставрувати значно дешевше. У результаті були дуже задоволені. Ніякої різниці між новою емаллю і відновленною я не помітив.

Чому нас рекомендують друзям?

8378 Готових проєктів
5462 Рекомендацій друзям
23 Досвідчених майстрів
до 15 років Гарантія на реставрацію
11 років На ринку Києва

Райони Києва, у яких працюють наші майстри:


Покриття ванни слугує від 10 до 20 років і стирається, тому й існує професія, яка дозволяє оновити чавунну ванну чи акрилову, можна й металеву. Якщо потрібно недорого відреставрувати, то краще замовити емалювання. Ми також робимо полірування та шліфування.

Корчувате, Деміївка, Ширма, Теремки-1, Теремки-2, Чапаеєка, Феофанія, Академмістечко, Біличі, Новобіличі, Борщагівка, Святошин, Солом'янка, Чоколівка, Шулявка, Відрадний, Батиєва гора, Турецьке містечкр, Караваєві дачі, Оболонь, Вишгородський масив, Мінський масив, Пріорка, Пуща-Водиця, Петрівка, Поділ, Куренівка, Виноградар, Вітряні Гори, Берковець, Печерськ, Липки, Звіринець, Лук'янівка, Татарка, Сирець, Нивки, Кудрявець, Солдатська слобідка, Позняки, Осокорки, Бортничі, ДВРЗ, РемБаза, Харківський масив, Нова Дарниця, Соцмісто, Стара Дарниця, Русанівка, Березняки, Лівобережка, Воскресенка, Райдужний, Нікольска слобода, Троєщина, Биковня, Лісовий масив.


Як відреставрувати ванну??    
Закрити

Замовлення заміру ванни: